Lekkernij cadeau kopen?

Lekkernij cadeaus
Snoep en chocola behoren tot de favoriete cadeaus om iemand mee te verrassen. Het is niet alleen een smakelijke, maar ook een attente verrassing.

Soms mag het
Je kent het vast, zo’n moment dat je zin hebt om lekker te snoepen of om een reep chocola aan te breken. En als je jezelf hebt voorgenomen het bij één snoepje of één stukje chocola te houden, toch de hele zak of reep opgaat. Niet iets om achteraf trots op te zijn, maar op sommige momenten mag dit gewoon!

Snoep en chocola bij Brievenbusverrassing
Brievenbusverrassing biedt keuze uit verschillende snoeppakketten voor diverse gelegenheden. Wil je iemand bedanken, laten weten dat je aan diegene denkt, feliciteren of beterschap wensen? Dit kan bij Brievenbusverrassing.
De snoepdoosjes die Brievenbusverrassing aanbiedt bevatten tussen de 130 en 160 gram en elk doosje is samengesteld met verschillende soorten snoep. Denk hierbij aan onder andere zure matten, spekjes, regenboog zuurstokjes, frisse framboos en zoete perzikhartjes.

Daarbij worden er bij de snoepdoosjes door Brievenbusverrassing ook drie stuks heerlijke Tonys Chocolonely toegevoegd en worden de pakketten stijlvol ingepakt. En kun je optioneel nog een leuke wenskaart toevoegen met je eigen tekst. Wie verras jij?