Brievenbus cadeau kopen?

Brievenbus cadeau
Een cadeau hoeft niet ‘’groot’’ te zijn. De leukste cadeautjes om iemand mee te verrassen gaan door de brievenbus.

Brievenbus cadeau bij Brievenbusverrassing
Sommige dingen wil je gewoon doen, omdat je er blij van wordt. Brievenbuspakketten samenstellen om een ander mee te verrassen, geeft ons energie! 

Bij Brievenbusverrassing bieden we cadeaus aan die door de brievenbus passen. Of je nu iemand wil feliciteren, bedanken, beterschap wil wensen of zomaar een lief cadeautje wil sturen: we hebben voor diverse gelegenheden een aanbod aan verrassingen. Droogbloemen, lekkernij of wijn, het is altijd goed. Daarbij kun je het cadeau bij Brievenbusverrassing nog persoonlijker maken door een leuke wenskaart met je eigen tekst toe te voegen.  

Om je wat inspiratie op te laten doen heeft Brievenbusverrassing een aantal cadeautjes voor je op een rijtje gezet:

  • Wat dacht je van jezelf of een ander verrassen met mooie droogbloemen? Hier is namelijk altijd een goede reden voor. Jij of de ontvanger hoeft er alleen nog maar naast te zitten en het genieten kan beginnen!
  • Met corona toch een vrijdagmiddagborrel willen organiseren? Of op afstand proosten op iemand zijn verjaardag of nieuwe stekje? Verstuur onze wijn tubes met hartige snacks en een schaaltje en klets online gezellig bij;
  • Iemand bedanken of beterschap wensen? Stuur een heerlijk pakket met snoep en chocola! Dit lust toch iedereen?

Voordelen Brievenbuscadeau
Een groot voordeel van een brievenbuscadeau is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakje in ontvangst te nemen. Daarnaast is het voor de ontvanger een echte verrassing bij thuiskomst. Want hoe leuk is het als je de deur opendoet en er ligt een cadeau op de deurmat?

Brievenbusdozen bij Brievenbusverrassing
De brievenbuscadeaus worden in brievenbusdozen stijlvol ingepakt. We verpakken de cadeaus in luxe vloeipapier en sluiten het vloeipapier af met een sluitzegel: ‘’voor jou’’. Daarbij zorgen we ervoor dat alle cadeaus goed ingepakt zijn voor transport.