Droogbloemen

Droogbloemen

Droogbloemen zijn terug van weggeweest en is een verzamelnaam voor alle gedroogde, natuurlijke decoraties. Een interieurtrend die niet meer weg te denken is.

Droogbloemen zijn populair

Al eeuwenlang worden bloemen gebruikt ter decoratie, en op verschillende manieren. Droogbloemen zorgen voor een gezellige sfeer in huis en hebben veel voordelen. Zo heb je veel droogbloemen in verschillende vormen, maten en kleuren en zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar. Daarnaast heb je geen groene vingers nodig, zijn ze ontzettend duurzaam en gaan ze veel langer mee dan normale bloemen. Het is dan ook niet gek dat droogbloemen momenteel erg populair en niet meer weg te denken zijn.

Tips verzorging droogbloemen

Het klopt, droogbloemen hebben bijna geen verzorging nodig. Maar om optimaal te kunnen genieten van jouw droogbloemen, heeft Brievenbusverrassing een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • In tegenstelling tot bloemen: geef de droogbloemen geen water;
  • Droogbloemen zijn kwetsbaar dus ga liefdevol met de bloemen om zodat ze niet scheuren;
  • Zet je droogbloemen niet in het zonlicht, maar zoek een plekje uit in de schaduw. Door zonlicht is het mogelijk dat jouw droogbloemen verkleuren of sneller uitvallen;
  • Droogbloemen houden niet van vocht. Zoek daarom een geschikte plek waar jij jouw droogbloemen neerzet.

Droogbloemen bij Brievenbusverrassing

Iemand of jezelf droogbloemen cadeau doen? Welkom bij Brievenbusverrassing.

Bij Brievenbusverrassing stellen we de droogbloem boeketjes zelf samen en dit doen we met veel passie. Wij bieden de droogbloemen aan in verschillende kleuren in een vaasje en/of houten standaard. De droogbloemen worden stijlvol ingepakt en om het cadeau nog persoonlijker te maken, kun je optioneel nog een leuke wenskaart toevoegen. Kortom, een leuk cadeau om een ander mee te verrassen. Of verras jezelf en haal wat extra gezelligheid in huis.